csontkovács

csontkovács | csontkovácsolás | derékfájás | gerincferdülés | gerincsérv | hátfájás | idegszál becsípődés | isiász | kéz zsibbadás | lumbágó | láb zsibbadás | lábba sugárzó fájdalom | lúdtalp | migrén | szédülés | terhességi derékfájás | ujj zsibbadás | Menyhárt Balázs

csonkovács
 
   
 
Hátfájás, derékfájás Rólunk írták
 
Hátfájás, derékfájás Hátfájás, derékfájás
Gerincferdülés Gerincferdülés
Gerincsérv Gerincsérv
Idegszál becsípődés Idegszál becsípődés
Lumbágó Lumbágó
Isiász Isiász
Lúdtalp Lúdtalp
Láb zsibbadás Láb zsibbadás
Lábba sugárzó fájdalom Lábba sugárzó fájdalom
Terhességi derékfájás Terhességi derékfájás
Migrén, szédülés Migrén, szédülés
Kéz zsibbadás, ujj zsibbadás Kéz zsibbadás, ujj zsibbadás
Ellenjavallat Ellenjavallat
Javasolt öltözet Javasolt öltözet
15 éves szakmai tapassztalattal
most KEDVEZMÉNYES áron!!!
Csontkovácsolás  

CSONTKOVÁCSOLÁS,
VAGY
GERINCGYÓGYÍTÓ MASSZÁZSTERÁPIA?

A hagyományos csontkovácsolás technikákban a csontokra és izületekre történő közvetlen nyomó-feszítő mozdulatok következtében sokszor jelentős, erőteljes fájdalom árán, kiropogtatással érik el, hogy egy-egy csont a "helyére" ugorjon, amely valamilyen rendellenesség miatt, külső mechanikai sérülés, rossz mozdulat vagy rossz izomtartás következtében mozdult el a helyéről.

Ezért ezen kezelések a köztudatban sok esetben sajnos méltán ellenérzéseket váltanak ki az emberekben. Szinte napi szinten számolnak be pácienseink különböző igen fájdalmas kezelésekről.

Az erőteljes fájdalmak mellett a nem megfelelően, nem szakszerűen végrehajtott mozdulatok esetleg komoly sérülésekhez is vezethetnek. Sok esetben mindenféle képzettség és engedély nélkül végeznek emberek "csontkovács" címszó alatt különböző kezeléseket. Volt olyan páciensünk, aki megkérdezte 3 kezelést követően a "csontkovácsot", aki otthon a garázsában "kezelt" hol tanulta a mesterségét, mert az állapota egyre rosszabb lett. Azt a választ kapta, hogy sehol, ő a Jóistententől kapta a tudását...

A Gerincgyógyító Masszázsterápia a hagyományos csontkovácsoláshoz képest jóval összetettebb és sokkal kíméletesebb terápiás módszer. Több mint 15 év tapasztalata és több tízerer sikeresen elvégzett kezelés alapján eredményessége azonban jelentősen felülmúlja azt. Sok ezer kezelés tapasztalatai alapján az évek alatt abba az irányba fejlesztettük ezt a terápiát, az ízületeket úgy tudjuk mobilizálni, hogy az lehetőeleg egyáltalán ne okozon fájdalmat a páciensnek.

A kezelés önmagában véve teljes mértékben fájdalom mentes és többnyire már az első kezelést követően érezhető, akár jelentős javulás tapasztalható.

Nagyon sokan teljesen meglepődnek, mert sokkal rosszabbra számítottak, ezért nagyon féltek a kezelésünktől. Sokan elmondják hónapokig nem mertek felkeresni minket, mert azt gondolták, nagyon fájdalmas lesz a kezelés, aztán szinte mindenki arról számol be a kezlés végén, hogy teljesen kibírható volt.

Nem durva erőkifejtéssel történik az izületek csontok közvetlen "kiropogtatása", hanem energiakezeléssel, masszázstechnikával fellazított izomzat következtében a kezelés során az izületek kis segítséggel többnyire szinte maguktól helyükre ugranak, gyógyulnak. Kezelésünk célja, az izomzat masszázzsal történő fellazítása után az ízületi blokkokat igyekszünk passzív kimozgatással szakszrűen felszabadítani, ezáltal a csigolyáknak lehetőségük adódik arra, hogy az adott állapotnak megfelelően visszarendeződjenek optimális szimmetrikus állapotukba. A gyógyulást alapvetően a szervezet fogja létrehozni, mi igyekszünk a lehető legtöbb fizikai és energetikai segítséget megadni ehhez.

A kezelésnek alapvetően nem célja "ízületi roppanások" előidézése, nem célja az úgynevezet dúrva "kiropogtatás" A kezelés célja az ízületek szakszerű kimozgatása, mobilizálása, az ízületi blokkok felszabadítása és ennek egy természetes, alkattól ás állapottól függő kísérő jelensége lehet ízületi roppanás, mely teljesen természetes élettani jelenség és bizonyos ízületeinkben napi szinten talákozunk vele.

Az elmúlt több mint 14 év alatt több tízezer sikeres kezelés tapasztalatai alapján a különböző gerincproblémákkal hozzánk forduló páciensek 80-90-át tudjuk sikeresen gyógyítani általában
3-5kezeléssel.

Mindenkit sajnos mi sem tudunk meggyógyítani, de minden esetben igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni az adott problémától, illetve a leletek áttnézést követően azt is meg szoktuk mondani, ha valakinek nem tudunk segíteni, mert olyan kizáró körülményt találunk. Ilyenkor a kezelést nem kell kifizetni.

Kedves Balázs!

Szeretném megosztani sorstársaimmal a történetemet!

2007-ben, 41 évesen kezdődött a pokol, amikor egyszer úgy ébredtem mint aki elfeküdte a nyakát. Nem javult, egyre erősödött a fájdalom a vállak és a lapocka irányába és még a bal karom is elkezdett fájni ami idővel elviselhetetlenné vált. Neurológia, MR vizsgálat, de már csak nyakmerevítőben tudtam lenni. A 2007-ben készült MR leleten C4-5, és C6-7 nyaki csigolyák közötti discusokon jobb oldali túlsúlyú kiboltosulás, C5-6 közöttin bal oldalon paramediálisan széles alapú, forament is szűkítő 4mm-es porckorongsérvet állapítottak meg.

Erős gyógyszerek, steroid injekciók, fájdalomcsillapítók, ülve alvás mert a fekvés már nem ment. Műtétet javasoltak az orvosok, de mire odajutottam volna, csökkent valamit a fájdalom így nem egyeztem bele a műtétbe. Aztán egyre nehezebben ment minden. Egy tevékeny nap általában nyak és karfájdalommal, zsibbadással ért véget, a házimunka gyötrelem lett, pedig gyors voltam azelőtt. Amikor már nagyon szenvedtem és elfáradtam a fájdalomtól, párszor kaptam infúziós kezelést ami ideig-óráig tartott. Mc-Kenzie torna után kis javulás majd újra a fájdalom. 2013 őszén újabb nyaki MR felvételre küldtek, ahol már a C6-7 porckorongon is széles alapú porckorongsérvet diagnosztizáltak, ahol a korábbi leleten még csak előboltosulás volt látható.

2 évvel ezelőtt már erős derékfájdalmaim is kezdődtek, MR vizsgálatnál már L2-L5-ig porckorongokon előboltosulások láthatóak. A mindennapi házimunka iszonyatos teherré vált. A főzés - amit nagyon szeretek - toporgás, szenvedés lett. A folyamatos ülés sem ment, állni sem tudtam már ...mindig támasztottam, fogtam a nyakam. Teljesen kezdtem kimerülni az átvirrasztott éjszakák miatt, ugyanis folyamatosan felébredtem minden mozdulatnál, éles fájdalom hasított a karomba, nyakamba, hátamba. Már mindent kipróbáltam, orvosról orvosra jártam, anatómiai párna, krémek, izomlazítók több csontkovácsot is felkerestem, de csak rövid, átmeneti javulást tapasztaltam. Mindig jött a zsibbadás karomba, ujjaimba amit hiába dörzsölgettem, nem jött vissza bele az élet csak a fájdalom. A munkahelyen sem voltam a régi, a fájdalom vette át az irányítást.

Elkeseredtem, hogy ezek szerint nem fogom megúszni a műtétet. Bújni kezdtem a netet, kőkeményre feszült, fájdalmas izmokkal és könnyes szemmel olvasgattam a további lehetőségekről. Ott találkoztam a gerincgyogyito.hu oldallal. Elolvastam a tapasztalatokat és amit Balázs a kezelésről írt és eldöntöttem, hogy ezt még utoljára ki kell próbálnom mielőtt beleegyezem az operációba. Hozzám hasonló tünetekről, sorsokról írtak, és sikerekről. Elkezdtem reménykedni, lelkesen bejelentkeztem.

Az első találkozás és felmérés után sírva jöttem ki a vizsgálóból. Átnézte a leleteimet részletesen elmagyarázta mi látható a felvételeken de nem igazán tudott biztatni a gyógyító... ez szinte lehetetlen mondta, kevés esélyem van. 2 napig sírtam, majd bejelentkeztem Balázshoz újra. Ha Ő is ezt mondja, akkor elhiszem. Valamiért azonban nem adtam fel! Nagyon örülök, hogy nem adtam fel, ugyanis lassan, de visszakaptam az életemet!! Nagyot sóhajtott ismét látva a leleteimet és az állapotomat, azt mondta, megtesz mindent, nem lesz könnyű de sikerülhet. Nem ígérte, hogy meggyógyulok mert az szinte lehetetlen. De reményt adott és támaszt. Úgy kezdte el a kezelést, hogy valószínűleg lassan haladunk de mindig érzem majd a javulást, a fájdalmam csillapodni fog, még ha átmeneti fájdalomerősödéseket is érezhetek, vagy visszaromlásokat.

Van remény egy élhető, normális életre. Nekem ez volt a minden amit kaphattam!! És érezni kezdtem a javulást. Apró léptek voltak ezek, de hétről- hétre mind jobban lettem. Most ott tartunk, hogy hat-nyolc hét múlva kell jönnöm kontroll kezelésre ami tovább ritkul majd és teljes életet élhetek. Alszom mint a bunda, nincs fájdalmam és rá kell szólni magamra, ha olyasmit csinálok amit nem kellene... mert rávezetett Balázs, hogy nekem kell odafigyelni magamra, mert senki nem fog rajtam kívül...

Tiszta szívemből köszönöm amit tett, és ahogyan tette! Nagyon hálás vagyok érte!

T. Gabriella 50 éves
 
     
 
Bejelentkezés: 0670/326-7821
2002 © Gerincgyógyító Központ Kft. - Minden jog fenntartva!

 

| Csontkovács | Hátfájás, derékfájás | Gerincferdülés | Gerincsérv | Idegszál becsípődés | Lumbágó | Isiász | Lúdtalp | Láb zsibbadás | Lábba sugárzó fájdalom | Terhességi derékfájás | Migrén, szédülés | Kéz zsibbadás, ujj zsibbadás |
Design & Powered by:
domoart