TERMÉSZETGYÓGYÁSZ SZAKTANFOLYAMOK

ETI vizsgára felkészító szaktanfolyamok, képzések:

  • TGY – Természetgyógyászati modul képzés (ETI)
  • EÜ – Egészségügyi modul képzés (ETI)
  • AMM vizsgaelőkészítő tanfolyam(ETI) – gyakorlatok igazolása
  • Talpreflexológia tanfolyam (ETI)
  • Talpreflexológia vizsga előkészítő (ETI) – gyakorlatok igazolása
  • Intezív talpreflexológia tanfolyam (ETI)
  • Shiatsu masszázs tanfolyam
  • Chi Kung (Qi Gong)-mozgás és légzésterápia
  • Szellemgyógyászat I. II. (atlantiszi gyógyítás)
  • Csakragyógyászati képzés I. II.

Folyamatosan induló, kis létszámú foglalkozások, a képzésben résztvevő hallgatók a tanfolyam befejezése után elméleti és gyakorlati vizsgán vesznek részt.
A sikeres vizsga megszerzésével sorszámozott bizonyítványt kapnak, amellyel dolgozni lehet akár vállalkozásban akár alkalmazásban az adott képzésnek megfelelően, vagy továbbképzés esetén az ETI – ben a szakvizsgához szükséges tanfolyam igazolásához használhatják.

Bővebb információ és jelentkezés: 0620/968-3359 Julea Nela


TGY – Természetgyógyászati modul képzés (ETI)

ETI vizsgára felkészítés (kb.10-12 alkalom, hétvégi foglalkozásokkal, szombati napokon)

A törvény követelményeinek megfelelően a képzés a kötelező témaköröket ismerteti és foglalja össze.
A képzés normál vagy intenzív beosztással, konzultációs jellegű foglalkozásokkal készíti fel a hallgatókat az ETI modul vizsgára akár távoktatásban is. A kötelező életmód tábor szervezésével és igazolásával foglalkozunk.

A tanfolyam díja 70.000 Ft

Bővebb információ és jelentkezés:

Bővebb információ és jelentkezés: 0620/968-3359 Julea Nela


EÜ – Egészségügyi modul képzés (ETI)

ETI vizsgára felkészítés (kb.10-12 alkalom, szerdánként du. 16:30 tól több csoportos beosztás kis létszámban).A törvény követelményeinek megfelelően a képzés a kötelező témaköröket ismerteti és foglalja össze. A képzés normál vagy intenzív beosztással, – akár távoktatásban is, készíti fel a hallgatókat az ETI modul vizsgára. A tanfolyam végén igazoljuk a részvételt (vizsgajelentkezési lap, adatlap). A foglalkozásokat Dr. Visnyai Beáta Izabella orvos vezeti.

A tanfolyam díja 45.000 Ft

Bővebb információ és jelentkezés: 0620/968-3359 Julea Nela


AMM vizsga előkészítő tanfolyam (ETI) – gyakorlatok igazolása

Konzultációs jellegű foglalkozások délelőtt vagy délután kb. 10 alkalom. Ismerteti az összes keleti mozgás és masszázsterápiák módszereit, filozófiáját, hatásmechanizmusát, amelyekből a képzésben résztvevő tanuló kiválaszt egy masszázst és egy mozgásterápiát, amiből gyakorlati vizsgát tesz az ETI-be.

A tanfolyam díja : 50.000 Ft

Bővebb információ és jelentkezés: 0620/968-3359 Julea Nela


Talpreflexológia tanfolyam (ETI)

Egészségmegőrző rehabilitációs módszer, amelyben a reflexológus a láb (esetleg kéz, fül) reflexzónáit új nyomással és más technikákkal hatásosan kezeli. Tájékozódik a kliens kortörténetében, elkészíti a kezelési tervet, meghatározza a kezelés menetét, időtartamát, gyakoriságát és egyéni kezelési programokat állít össze. Ismeri a kezelés közben fellépő reakciókat, hatásokat, tudatja a klienssel és megmagyarázza azokat és ellátja megfelelő tanácsokkal. A tanfolyam elvégzése után a sorszámozott bizonyítvány felhasználható az ETI-ben a Reflexológia szakvizsgára való jelentkezéshez, munkavállaláshoz akár vállalkozásban, vagy alkalmazásban.

ÚJDONSÁG! Szeptembertől 4 személyes kiscsoportos képzés siketek és nagyothallók, valamint vakok és gyengénlátók részére.

Időtartam: 10 alkalom + vizsganap, heti 1 foglalkozás kb.5-6 óra de.,vagy du. tanfolyam.

A tanfolyam díja: 45.000 Ft (tanfolyam, vizsgadíj, bizonyítvány)

Talpreflexológia vizsgaelőkészítő (ETI) – gyakorlatok igazolása

Bővebb információ és jelentkezés: 0620/968-3359 Julea Nela


Intenzív talpreflexológia tanfolyam (ETI)

Egészségmegőrző rehabilitációs módszer, amelyben a reflexológus a láb (esetleg kéz, fül) reflexzónáit újnyomással és más technikákkal hatásosan kezeli. Tájékozódik a kliens kortörténetében, elkészíti a kezelési tervet, meghatározza a kezelés menetét, időtartamát, gyakoriságát és egyéni kezelési programokat állít össze. Ismeri a kezelés közben fellépő reakciókat, hatásokat, tudatja a klienssel és megmagyarázza azokat és ellátja megfelelő tanácsokkal. A tanfolyam elvégzése után a bizonyítvány felhasználható az ETI-ben a Reflexológia szakvizsgára való jelentkezéshez.

Időtartam: 3 hétvége, szombat, -vasárnap, 10:00 – 17:00

A tanfolyam díja: 55.000 Ft (tanfolyam, vizsgadíj, bizonyítvány)

Talpreflexológia vizsgaelőkészítő (ETI) – gyakorlatok igazolása

Bővebb információ és jelentkezés: 0620/968-3359 Julea Nela


Shiatsu masszázs tanfolyam

Őshona Japán. A kínai masszázsrendszert veszi alapul, energiapályákon alapul, energiahiányt vagy többletet keresünk, amit a masszázzsal harmonizálunk, egyensúlyt teremtünk test, lélek, szellemi szinten. Maga a Shiatsu szó új-nyomást jelent, tehát meridiánokon dolgozunk, különböző nyomástechnikákat alkalmazunk, tenyérgyök, újbegy, könyök, térd stb., és különböző kimozgatásokat alkalmazunk. Nyugaton a Zen Shiatsu ismert, ami lágyabb technikákat alkalmaz, ezért nagyon hatásos és közkedvelt az idősek és a gyerekek körében is. A hatásos kezelés eredményeként úgy a masszőr, mint az alanya regenerálódásban, harmonizálódásban részesül. A tanfolyam elvégzése után és sikeres vizsga esetén a hallgatók önmagában is felhasználhatják a bizonyítványt, akár alkalmazottként akár vállalkozásban, majd továbbképzés esetén igazolásként az AMM terapeuta vizsgához az ETI -ben.

Délelőtt vagy délutáni tanfolyamok, kis létszámú csoportban (max..4 személy) heti 1 alkalom, összesen 12 alkalom.

A tanfolyam díja: 60.000 Ft (tanfolyam, vizsgadíj, bizonyítvány)

Bővebb információ és jelentkezés: 0620/968-3359 Julea Nela


Chi Kung (Qi Gong)-mozgás és légzésterápia

A keleti gyógyászatban az ősi egészségmegőrző módszerek magukba foglalják a mozgásterápiát is az egész az egészséget és a hosszú életet szolgáló gyakorlatsorokat, különböző iskolák, különböző technikával dolgozták ki. A gyakorlatokat könnyű elsajátítani és nemtől és kórtól függetlenül végezhetik. A gyakorlatok formája, mennyisége függ a panaszoktól, a fizikai kondíciótól és, hogy mire szeretnénk még használni. Például a Tai Chi gyakorlatok kiegészítésére, amelyek harcművészeti technikákat takarnak – mert egy harcművésznek illik egészségesnek lenni -. Mivel a Qi Gong egészségmegőrző módszer a gyakorlatokat külön-külön lehet használni,(ami egy szervrendszerre hat) vagy gyakorlatsorban, ami 15 mozdulatsort tartalmaz és az egész szervezetre hat. A napi gyakorlás kb. 15-20 percet vesz igénybe. Gyakorlással nagyon jó eredményeket érhetünk el, amelyeket orvosi vizsgálatok is igazolnak. Különböző panaszok esetén egyéni programokat lehet összeállítani, amelyeket akár mozgáskorlátozott egyének is végezhetnek.

A tanfolyam elvégzése után a hallgatók használhatják a gyakorlatokat önmaguk, vagy mások segítésére is. A bizonyítványt felhasználhatják az ETI-ben az AMM gyakorlati vizsgához.
Kis létszámú csoportfoglalkozás (max.6 személy), heti 1 alkalom délelőtt- összesen 12. alkalom.

A tanfolyam díja: 60.000 Ft

Bővebb információ és jelentkezés: 0620/968-3359 Julea Nela


Szellemgyógyászat I. II. (atlantiszi gyógymódokhoz sorolható)

Energiával való gyógyító technikákat ismertet, elmélettel, gyakorlással, hétvégi foglalkozások keretében, kis létszámú csoportban.

A tanfolyam díja: 18.000 Ft

Bővebb információ és jelentkezés: 0620/968-3359 Julea Nela


Csakragyógyászat – Képzés I. II.

Képzési tematika: elmélet és gyakorlat.
I. Csakrák, aura megismertetése (érzékelés)
Csakrák mechanizmusa, működése, működésükre való hatás.
Csakrák tulajdonságainak felismerése, változtatása.
Csakrák és a belső szervek kapcsolata.
Csakrák mechanizmusa, működése, hatására való változtatása színhasználattal, kristályokkal.
Csakrák érzékelése, érzelmi működésük megértése, pszichikai hatás.

II. Extraszenzorika (különleges adottságok kifejlesztése)
Nem konvencionális gyógymódok ismertetése (pszhisebészet, más spirituális módszerek, mentális programozások), numerológia, tarot, asztrológia stb.
Erkölcstan, az alapvető emberi értékek a spirituális munka területén.
Szeretetenergia és a lélek.
A tanácsadás elmélete és gyakorlata.
Kommunikáció és testbeszéd gyakorlata.
Meditációk és fontosságuk.
Védelmi rendszerek és öngyógyító technikák átadása.
Karma, ok-okozatok elemzése.
A képzés módja, kis létszámú csoportok, havonta 1 hétvégi foglalkozás, szombati napon 10-18 h. (3 alkalom) A foglalkozások, egy-egy alkalom, külön is elvégezhetők. A képzésben résztvevő hallgatók a tanfolyamot követően bizonyítványt kapnak. Az elsajátított technikákat önállóan is lehet használni vagy kiegészítésként más terápiákhoz.

A tanfolyam díja: 15.000 Ft/ alkalom

Bővebb információ és jelentkezés: 0620/968-3359 Julea Nela