BEJELENTKEZÉS: 06 70 / 326-7821 TÉRKÉP

Gyakori erőteljes migrén, tarkótól induló fejfájások és forgó típusú szédülés, vagy bizonytalanság érzet kiváltó oka az esetek jelentős részében nyaki csigolya eredetű.

migrén szédülésKülönböző fejsérülések, esések, balesetek, melyekre sok esetben már nem is emlékszünk, tartós ülőmunka, monitornézés stb., a csigolyák közötti ízületek húzódásához, széttolódásához, porcrések beszűküléséhez vezetnek nyaki és koponyaalapi területeken. Az idő múlásával a nyak bemerevedik és elmeszesedik, fájdalmassá válik, mely az ízületi mozgástér beszűküléséhez vezet.

Sok esetben látványos púp, nyaki Lordózis figyelhető meg a nyak alsó részén hátulról. Ezek sokszor nem csak helyi, nyaki fájdalmakat hoznak létre, hanem ingerlik a vegetatív idegrendszert, a labirintusszervet (mely a szédülést váltja ki)  valamint sok más tünetet és megbetegedést okozhatnak, melyek a nyaki szakaszon található idegközpontok stimulációjának következményei.

Több tízezer eredményes kezelés tapasztalatai alapján a Gerincgyógyító Masszázsterápiával már az első egy két kezelés hatására jelentősen csillapodnak a tünetek és az esetek jelentős részében teljes gyógyulás tapasztalható. A nyaki Lordózis, vagy púp, népnyelven “banyapúp” állapot és életkor függvényében látványosan korrigálható. Nem minden esetben tüntethető el látványosan, azonban az ebből fakadó élettani szövődmények igen nagy százalékban gyógyíthatóak.

JAVASOLT ÖLTÖZET – ELLENJAVALLAT


“Kedves Menyhárt Balázs!

Évek óta terveztem, hogy természetgyógyász “csontkovács”-hoz fordulok, de akkor még erősebb volt a félelmem mint a fájdalmam. Az ortopéd orvos kb. féléve nyaki gerincsérvet állapított meg nálam. Nagyon rám ijesztetett, hogy sürgősen keressek egy fej-nyak sebészt, más megoldás nincs. Az interneten keresgéltem, és nem tudom miért Kedves Balázs, de úgy éreztem, hogy Ön a legszimpatikusabb és legmegbízhatóbb. Jó volt a megérzésem! Az elmúlt félév során nemcsak javult az állapotom, de energikusabb lettem.

Eleinte heti két alkalom kellett (az elhanyagolt állapot miatt), de már az első kezelése után sokkal jobban éreztem magam. Elmúlt a szédülésem, ami előtte már egy kis fejmozgatásra is jelentkezett. A második kezelés óta nyak alatti “banyapúp”-om is szinte alig látszik – és ezt a környezetem is észrevette. A 4. kezelés után már csak hetente 1-szer mentem, aztán a 6. kezelés után már csak 2 hónap múlva. Mostanra már csak 3 havonta, vagy ha gond van. A legutóbb őrületes fájdalmam állt be hirtelen egy rossz mozdulat után a gerincem közepe táján, még a lélegzés is kínszenvedés volt. Balázs ismét “csodát” tett! A fájdalom teljesen megszűnt a kezelés utáni napon.

A kezelés alatt érzem, ahogy áramlik a gyógyító energia, nem biztos, hogy elhittem volna, hogy van ilyen, ha nem velem történik. A fájdalmat rögtön jelzi a szervezet, de ha jobban érezzük magunkat az valahogy természetes.. Kedves Balázs, köszönöm az eddigieket! Nagyon jó egészséget, sok-sok energiát kívánok rendkívül értékes munkájához!”

Szeretettel üdvözli: L. Ágnes


“Nagyjából 10 éves koromtól kezdődtek a fejfájásaim. Melyek a húszas éveimre sűrűsödtek, intenzívebbek lettek, és szép lassan a migrén is belépett a hétköznapjaimba. A menzesz előtti jelzés – nem mintha nem tudtam volna ezek nélkül, hogy érkezik – akár 5 napig is kitartott. A Quarelin létfontosságú gyógyszer volt számomra. Mely persze csak időnként tompította az érzést, de egyáltalán nem szüntette meg. A gyógyszerhez olyan mértékben hozzászokott a szervezetem, hogy más összetételű gyógyszerek már el sem mulasztották – azaz nem csökkentették a fájdalmat a fejemben – az egyetlen megoldás olykor az izomba adott injekció volt, melyet az éjszakai ügyelet kiérkezése, vagy épp általam felkeresése oldott meg.

Nagy örömömre hallottam, hogy a kerületben, ahol én is lakom, létesült (vagy ki tudja már mióta volt) egy ún. fejfájás ambulancia. Gyorsan be is jelentkeztem, és nagyjából 3 és fél hónapos várakozás után kaptam is időpontot az első konzultációra. Fejtetőtől a talpamig kivizsgáltak, MR vizsgálatra is elküldtek, ahova persze szintén hosszú várakozási idő után be is kerültem. A végeredmény röviden: semmilyen szervi elváltozásom nem volt (azóta sem), több gyógyszerrel kísérleteztünk, hol rettentő drágával, hol nem. Nem használt, végül úgy bocsátott utamra az orvos, hogy tanuljak meg együtt élni ezzel.

Ezzel párhuzamosan jártam az ortopédiára, mivel a nyakam néhány csigolyája kissé nehézkesen működött. Úgy hittem, összefüggésben kell lennie a fejemben zajló eseményekkel. RTG, manuális vizsgálat, és bla-bla történt itt is. A folyamat, ami zavaró számomra, ilyen marad, sőt romlik majd az évek során, műtéttel nem korrigálható, hallottam. Masszírozzam! Ennyi.

2009 tavaszán egy böjtházban találkoztam Balázzsal. Mondhatni véletlenül, hiszen nem én találtam rá. De mivel nincsenek véletlenek, így tudom, itt volt az ideje annak, hogy megoldódjon az évek óta húzódó gondom. 5 alkalommal voltam Balázs remek kezei alatt, és eltűnt a migrénem. Apró fejfájások persze ritkán, de adódnak (melyek egy Algo-flex-szel megoldhatók), de azóta nem kellett elsötétített szobában, síri csöndben szenvednem vízszintes testhelyzetben. Én csak ajánlani tudom, a legnagyobb megelégedéssel!”

2010.01.30.

Köszönettel: S. Zita

További visszajelzések

Scroll Up